keskiviikko 23. joulukuuta 2015

J O U L U O N T A A S !

Heipsan, nyt on uuden postauksen vuoro; jouluspesiaalin. Oletteko te innoissanne? Me ainakin olemme! Hetkonen, tässä mitään spesiaalia ole.. Aivan sama, enjoy..

Tiedämme että ihan vielä ei ole joulu, mutta kuka jaksaa/pystyy aattona häseltää koneella grafiikkojen kanssa? Empä usko että kovin moni, eipä ainakaan me. Joulu se kuitenkin tulla jollottaa kovaa vauhtia. Odotatteko te innolla huomista? Mitä toivoit lahjaksi? Oletko ostanut paljon joululahjoja? Löytyykö teiltä jo kuusi? Mikä on paras jouluruoka? Mitä odotat joulussa eniten? Kerro toki alhaalla kommenttiboksissa joulufiiliksesi, saatamme arpoakkin jotakin teidän kesken! ;)

Tahdomme myös kiittää kaikista ihanista kommenteista mitä tänne olette lähettäneet. Toistaiseksi on tullut vain ja ainoastaan yksi 'tuhma' viesti. Muistakaas kuitenkin laittaa toiveet toiveisiin. Olemme nyt vähentäneet kommentteihin vastailua, mutta luemme silti jokaikisen. Kiitämme myös kaikkia avakyselyyn (minkälaisia avoja tahtvastanneita, vastauksia tullut jo huikea määrä! Aikaa on vielä tämän päivän loppuun asti. // Ääniä tuli yhteensä 68 ja ne jakautuivat näin:

Hevoset: 35 (51%)
Muut eläimet: 30 (44%)
Howrse: 15 (22%)
Muut: 18 (26%)

Uutuutena myös keskus- ja tiimiulkat, joita tosin on tällä hetkellä vain vähän.

Noh, ollaan me teille 'muutama' grafiikkakin tietty väsätty ja toiveita toteuteltu,
saatte tällä kertaa luvan tonkia ihan itse ilman muita esimakuja kuin alla oleva >:-D Lisää saattaa vielä tänään tulla jos muutkin innostuisivat tekemään..



..ja onnellista uutta vuotta!
- DG:n väki

1 kommentti:

  1. Ootan ihan superinnolla huomista! Ja en toivonut lahjaksi mitään, pukki tuokoon mitä tuo c: Lahjoja olen ostanut semipaljon, kaikkea hyödyllistä ja kivaa :3 Kuusi löytyy ja koristeltukkin on jo. Paras jouluruoka piparit ja inhokki laatikot. En tiedä mitä odotan joulussa eniten. Tyhmää ettei lunta ole :-(
    Kiva postaus btw, ihania avoja ja bannereita ja kaikki! ^^
    Jatkakaa samaan malliin! ♥

    VastaaPoista

Luemme jokaisen kommentin, joten ennen julkaisua mieti, jos tuo viesti lähetettäisiin sinulle, olisiko se kiva lukea? Ylipäätään, käyttäydy asiallisesti (: Nimimerkkiä ei ole pakko laittaa, mutta se on toivottavaa. Laitathan toiveet toivesivulle ja kritiikin yms vieraskirjaan.