perjantai 29. tammikuuta 2016

O L L A A N E L O S S A .

Tai ainakin melkein.

Anteeksi blogin pieni epäaktiivisuus viime aikoina, moni toki varmasti ymmärtää, opinnot jatkuivat ja on ollut paljon muitakin kiireitä niin siinä ei ole sitten oikein vaan ehtinyt - tai jaksanut grafiikkaa väsätä.

No mutta jaa, olkaa iloisia, jaksoin väkertää teille tänään yhden ulkan ja mahdollisesti vielä lisää myöhemmin. Ehkä.

Tosin, mun oli tarkoitus jo eilen tuoda tänne uusi ulkoasu, mutta, sen kanssa kävi aika kömpelösti. Tein sitä monta tuntia ja tallensin useaan otteeseen eri vaiheetkin, mutta ladatessani kuvaa imguriin sitä ei vain löytynyt mistään vaikka pengoin koko koneen läpi.. Saattoi tosin johtua siitä että unohduin salatulle ikkunalle selailemaan (laitoin täytteitä kaverin tililtä jaetun kautta) ja sillä sitten väkersin sitä. Ei yhtään v*t.. ärsytä ei :-)

Muu viikko onkin sitten mennyt kilpureiden (click & click), kouluhommien ja muun puuhailun parissa. Tapahtumassa olen parin askeleen päässä ensimmäisen Labyrintin uloskäynnistä, tosin pari passia käyttäneenä. Vinkkinä teille, jotka tämän tekstin luette, Titaanien haasteen voi saada ruudusta A13 (;

Kiitos myös taas kaikista kivoista kommenteista & kyselyyn vastanneista, vastauksia tullut jo huikea määrä, 76 kappaletta!

Iloiset illanjatkot!
- Lila (& nenä & TF)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luemme jokaisen kommentin, joten ennen julkaisua mieti, jos tuo viesti lähetettäisiin sinulle, olisiko se kiva lukea? Ylipäätään, käyttäydy asiallisesti (: Nimimerkkiä ei ole pakko laittaa, mutta se on toivottavaa. Laitathan toiveet toivesivulle ja kritiikin yms vieraskirjaan.